Despre mine

alinescu ovidiu

instalare windows, programe, jocuri, antivirusi si devirusare

Blogs Home » Profesional » Bani Online » Bani pe internet Adevarat

Bani pe internet Adevarat

Vrei sa faci bani pe internet hai sa fim parteneri cu idei si facem o realizare online fara sa depunem un cent lucreaza din confortul casei tale cu un simplu clik.

Articole Blog

01. Vreau sa cistig bani online - May 9, 2014 9:01:00 AM
Linkbucks un site care este foarte asemanator cu adf.ly dar plateste mult mai bine, un site unde iti poti transforma link-urile in profit garantat.
Pe Linkbucks gasesti un script care il poti aduga la tine pe site si automat toate linkurile se transforma in profit, lucreaza identic ca si scriptul de pe adf.ly, diferenta intre cele doua este ca, Linkbucks iti platite absolut toate vizitele, nu doar vizitatori unici.
Eu cu 300 unici si peste 1500 vizite/zi, fac in jur de 1$-2,5$ in fiecare zi doar de pe un site specializat in programe IT. Partea cea mai buna este ca plata se face de la 10$ si este instant in contul tau de paypal.
Daca ai site-uri cu vizitate de peste 100-150 unici/zi poti sa castigi bani in fiecare luna cu acest site. Are si un program de afiliere, daca vrei sa inregistrezi alti webmasteri primesti bani pe trei nivele, 20% de la cei directi nivel unu, 10% nivel doi si 2% ultimul nivel.
La mine traficul e cam 90% din Romania, castigul este mai mic in comparatie cu traficul international, asa ca, daca ai trafic din tari mai dezvoltate castigi mai mult. Minim de plata 10$, bani se primesc in maxim 7 zile de la cerere si se trimit in contul Payza sau PayPal.
Pentru inscriere in program afiliere Linkbucks
Dovada plata de la Linkbucks. Concluzie: ai un site/blog monetizeazal! bani vor veni cu siguranta.
                                                       
INREGISTREAZA-TE AICI GRATUIT
02. cum sa incep sa fac bani pe internet - May 9, 2014 8:27:00 AM
Salutare Prieteni astazi va prezint o afacere online cu care putet incepe sa facet bani pe internet,o metoda sigura si testa mai vreau sa va zic ca sunt multe excrocheri pe internet chiar si promovate !!,dar sa  trecem la treaba noastra acuma sa nu credet ca o sa rulati acest site,si o sa va treziti dimineata cu 2000.000$ in cont asa ceva nu se poate decit prin excrocheri. acum 2 saptamini am rulat un site care te plateste,foarte bine daca deti informati utile si de folos populatiei.site-ul care vil prezint astazi o sa va plateasca bine va promit 100% iata citeva dovezi de plata de la site-ul respectiv adf.ly
Acum ce avet de facut sa zicem ca at mers la link-ul albastru si at dat sa va inregistrati cu date personale (nu punet false ca nu va primit bani) ,acum ce avet de facut va mai face un cont pe youtube twiter,facebook,etc.. site de socializare dupa ce vat facut conturile la adf.ly +youtube+facebook+twiter++.alegem si o platforma de upload (unde sa depozitam fisiere)  va mai creati si un blog gratis sunt multe tutoriale care va arata cum se face un blog pe platforma blogspot sau worldpress,dupa ce avet toate acestea va creati un cont paypal unde sa va vina bani primit de la adf.ly   
Inportant 
poi acuma o sa spuneti dragi prieteni bine mah da acum ca avem conturile ce facem cu ele ,ok am sa va spun pas cu pa prin aliere 1 2 3 4 5 
1- sa zicem ca avem un hack la counterstrike  ok il uploadam pe depositfile sau 4shered luam link-ul respectiv mergem la adf.ly si il prescurtam.(shorturl)
2 luam link-ul de la adf.ly si creem un video pe youtube din poze sau video cs filmare deskop
3 Punem link-ul de la adf.ly in discriptia de la video-clip  si scriem ( hack-cs 1.4 Download)
4 posteaza un anunt cu hack-ul tau si pe blog (creaza anunt)la link Download (descarca gratis)
5 publica anutul tau si pe facebook,twiter,etc..
----------------------------------------------------------------------------------------------
Acum o sa vez in citeva minute rezultate frumoase in contul tau de adf.ly (de la 0.00 centi la 1$,2$ ,etc.. depinde citi useri au dat clik pe link-ul tau sa descarce hak-ul ;).) bani pe care iam facut in poza de sus nu sunt in 2 3 zile sunt in 17 zile dar adf.ly ma platit 100% si le multumesc astept si voi sa facet la fel ca sa nu mai lucram pentru alti sau pentru site-uri cu tepe online am facut acest blog pentru a ajuta persoanele dornice sa faca bani pe internet 100%,daca vrei sa faci bani pe internet it ofer o posibilitate foarte buna si plina de succes online it multumesc ca ai ales 10 minute sa citesti acest blog ,va doresc cistiguri bune aleget cei mai bun de pe internet ca sa fie in favoare voastra va multumesc inca o data va astept ca parteneri daca avet nelamuriri va stau la dispozitie (skipe: conector.pedi,facebook edvard ovidiu)!! eu va arat cum sa face bani pe internet nu excrocheri online ;) !!!sau prosteli .

INREGISTREAZA-TE AICI GRATUIT